Keitä olemme

Tällä hetkellä tiimimme muodostuu kahdesta veljeksestä, jotka viimein maaliskuussa 2021 perustivat yhteisen yrityksen. Meissä yhdistyy vuosien kokemus liiketoiminnasta ja teknologiasta sekä intohimo muuttaa maailmaa.

Tehtävämme ja tarkoituksemme on hyvin yksinkertainen. Luomme yrityksille työkaluja ja mahdollisuuksia, joiden avulla ne voivat tehdä kannattavaa, ympäristön ja ihmiskunnan tarpeista lähtevää liiketoimintaa.

Lähtökohtamme

Ensisijainen lähtökohtamme on se, että jokaisella yrityksellä on velvollisuus toimia mahdollisimman vastuullisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että kunkin yrityksen tulee tehdä parhaansa YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteen eteen. On kuitenkin erittäin tärkeää pitää mielessä se, että kunkin yrityksen kannattaa pyrkiä edistämään juuri niitä tavoitteita, joiden kohdalla yrityksen toimenpiteillä on suurin mahdollinen impakti.

Toinen lähtökohtamme on se, että tarvitsemme muutoksen aikaan saamiseksi yrityksiä ja yrittäjiä, jotka harjoittavat kannattavaa liiketoimintaa. Teemme kaikkemme, jotta niin palveluiden ostajilla kuin myyjilläkin on käytössään viimeisin ja oleellinen tieto, parhaat työkalut ja verkostomme tuomat mahdollisuudet tehdä liiketoiminnastaan vastuullisempaa ja kannattavampaa.

Mitä teemme

Sustayns on ainutlaatuinen, läpinäkyvä ja palveluiden ostajille maksuton kestävän kehityksen ja vastuullisuuspalveluiden B2B-markkinapaikka, jonka avulla yritykset voivat palveluita ostaessaan säästää merkittäviä määriä aikaa ja rahaa.

Käyttäjämme saavat kauttamme vastauksen jokaista askarruttaviin kysymyksiin: ”Mitä juuri meidän yrityksemme kannattaisi tehdä maapallon ja/tai ihmiskunnan eteen, jotta vaikutus olisi suurin?” ja ”Miten tehdä se kannattavasti?”. Markkinoiden kattavin yritystietokanta ja ilmainen asiantuntija-chat varmistavat sen, että luotettava tieto löytyy nopeammin ja helpommin kuin mistään muualta.

Palvelustamme löytyy myös markkinoiden monipuolisin valikoima luotettavaksi ja ammattitaitoiseksi todettuja palveluntarjoajia ja asiantuntijoita, joista käyttäjille suositellaan sopivimpia.

Tämän lisäksi käyttäjät saavat halutessaan parhaisiin käytäntöihin pohjautuvat, kokonaan tai osaksi valmiit tieto- ja/tai tarjouspyynnöt, jotta lopullisen kumppanin valitseminen on mahdollisimman helppoa.

Tarvittaessa autamme käyttäjiämme myös varmistamaan ostettujen palveluiden onnistumisen.

HALUATKO LISÄTIETOA? ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Kysy meiltä palvelustamme tai vastuullisuudesta

Vastaamme vuorokauden kuluessa

Mikko Hirvonen, founder

Mikko Merikanto, oikeustieteen maisteri, perustaja

+358 41 319 5788

mikko@sustayns.com